miércoles, 25 de mayo de 2011

L'ESQUELET I...

25-5-2.011
Mentre estem
desenvolupant el projecte de les coses que hi ha baix de la terra, ens hem centrat en les formigues, però al mateix temps els infants van relacionant les coses que van aprenent. En una de les converses al voltant de com són les formigues varen veure que no tenen esquelet. I air varem comparar el nostre cos amb el de les formigues. Com estan molt interessats amb l' esquelet, avui he portat de la biblioteca del col.legi un llibre del cos humà i Maria també ha dut un llibre a classe ( de la seua mare) que també té molta informació al voltant de com és el nostre cos.
Al mateix temps també estan interessats pel cervell al parlar de la memòria de l'ordinador i varem comparar amb la nostra, ja que amb Marta ( que està estudiant per a mestra d'E.Infantil) i que ja fa temps que ve a l'aula i ha encetat un projecte d'investigació al voltant de les TIC a l'aula ( del que anirem informant). Així que anem relacionant tot allò que no veiem i que està amagat... Avuí hem vist que no tots els essers vius tenen un esquelet intern. Per ara han aprés que nosaltres tenim esquelet, també els peixos ( recordant el projecte de l'any passat) i els mamífers. Dintre de la conversa, Diego ha fet una pregunta que no tenía molt que veure amb el tema, pero l'he recollida un moment i ho hem apuntat per aprofundir en un altre moment si cal. La pregunta:
-Què és el calfament global?
Ho he explicat una mica. Algú ha dit que le calfament és com quan tenim febra. Després Maria ens ha mostrat el llibre de la seua mare i hem conversat una mica al voltant del cervell, del cor i ... Després han dibuixat un esquelet.A veure com acaba...
També algú ha apuntat:
-Com respiren les formigues?

No hay comentarios:

Publicar un comentario