martes, 11 de enero de 2011

ENCETEM UN PROJECTE

10-1-2.011
Avui pel matí, comencem amb la proposta de temes per al projecte d'aquest trimestre. Fem una assemblea i després de la conversa, cadascú dibuixa el tema que vol proposar.
TEMES QUE HAN SURTIT: el sol, trens, dianes, princeses, castells, coets, estrelles, elefants, ninots.
ELS DIBUIXOS:








Per la vesprada fem la votació.
El tema triat ha estat: EL TREN.
Així que ja tenim el tema del projecte.

Aquest projecte es centra en el tema triat pels infant: EL TREN.

En el desenvolupament del projecte anirem treballant continguts i aspectes relacionats amb les diferents àrees d’aprenentatge. També s’aniran introduint alguns conceptes nous, que s’ampliaran al llarg del projecte.

A mesura que anem entrant en el projecte ,es donen unes quantes propostes específiques d’activitats i d’ús dels diversos materials, les activitats són obertes i s’adapten a les necessitats i propostes dels alumnes. ( DIARI DEL PROJECTE)

Al llarg del projecte propose diversos tipus d’activitats en les quals es treballaran aspectes relacionats amb totes les àrees. Per a fer-ho, utilitzarem diversos materials: els aportats pels propis infants ( amb la col.laboració de les famílies) i altres recursos dels que disposem a l’aula i al Centre: Com material audiovisual, llibres, contes,etc. Realitzarem activitats individuals i col·lectives, sense oblidar el paper tan important de les famílies; d’aquesta manera, s’anirà aconseguint una progressió sistemàtica i coherent dels continguts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario