lunes, 21 de febrero de 2011

ASSEMBLEA DEL DILLUNS


21-2-2.011
Avuí a l'assemblea els infants han contat el que varen fer el cap de setmana. Es varen portar, el divendres, un full a casa i tenien que dibuixar allò que més els havia agradat fer.
A l'assemblea del dilluns, varia el tema, algunes vegades té que veure amb el tema del projecte, unes altres, com en aquest cas, amb un tema proposat i d'altres, aprofitem el que porten a l'aula.
L'objectiu principal d'aquestes activitats a l'assemblea, és que els infants vagen compartint amb els altres allò que els agrada, allò que han fet, allò que saben, i siguen capaços d'explicar-ho. També que vagen aprenent a escoltar els altres ( costa una mica i hi ha que practicar).
Cadascun dels infants és protagonista del seu aprenentatge. El que fa a casa també és molt important, compartir els jocs amb els amics, compartir una estona en el lloc de la feina del pares, aprendre dels iaios, dels pares, dels germans, dels cosins,i compartir-ho amb la resta dels companys. Tot el que els envolta és font d'aprenentatge...no sols l'escola. En el diari d'aula, registre totes les aportacions dels infants. Per això és tant important la col.laboració de les famílies, acompanyant els infants i ajudant-los a descobrir el món que els envolta...
TOTS ELS INFANTS QUE HAN PORTAT EL FULL, HAN EXPLICAT EL QUE HAN FET...
( hi ha infants que no varen vindre el divendres a classe, i d'altres que no ho han portat o estan malalts)
Després faig un dossier amb les fotografies i amb el recull del que han explicat.Així tenen a l'aula allò que els importa i conversen després uns amb altres...




No hay comentarios:

Publicar un comentario