martes, 14 de junio de 2011

ELS CONTES CONTATS A L'AULA DE 4 ANYS (1)

Al llarg del curs ELS CONTES, ELS LLIBRES, LA POESIA han format part de la nostra vida a l'aula de 4 anys. Tenim l'hora del conte dels divendres, però també altres moments en els que els infants també conten contes que han portat a l'aula per explicar als companys i relacionats amb un tema que els ha interessat i d'altres que han dut, senzillament perquè els agraden.
Un conte és, en primer lloc i essencialment, una obra d’art. Un conte bonic està destinat a encisar, tant com una estàtua bonica o un quadre bell. La seva funció consisteix a produir joia. Causar alegria; i mitjaant aquesta alegria,exercitar i nodrir l’esperit [...] Per tant, explicar contes és, abans que tot, un art de distreure; com passa amb el teatre, la seva finalitat immediata és el plaer de l’auditori; el seu plaer, en primer lloc; la seva instrucció després.
Fragment de COM EXPLICAR CONTES de Sara C. Bryant
UN PRIMER LLISTAT DE CONTES EXPLICATS A LA CLASSE, aquest curs 2.010/2.011 (També conte contes de tradició oral i d'altres inventats , sense cap suport d'imatges i els contes que ens ha regalat la mare de Pablo: CATALINA GÓMEZ PARRADO













TAMBÉ TENIM LLIBRES DE POESIA: tots els dies llegeix una o dues poesies...
També tenim un taller de poesia.


BLOGS PER FER UNA ULLADA...
PEDRO VILLAR
BIBLIOPOEMES
EL HILO ROJO
HI HA MÉS... PER A UN ALTRA ESTONETA

No hay comentarios:

Publicar un comentario